HAYMANA GAZETESİ
Haymananın İlk ve Tek Siyasi Bağımsız Gazetesi

BELEDİYEDEN POMEM KURSU

19-04-2024

Haymana Belediyesi, POMEM - PMYO alımlarına hazırlanan gençlere destek olmak için spor mülakatı kursları düzenliyor. Kurs başvuruları 22 Nisan’da başlayacak.

Haymana Belediyesi, Özdemir Turgut döneminde olduğu gibi Levent Koç döneminde de Haymanalı gençlerin sınavlara hazırlanması için verdiği desteklere devam ediyor. Yaklaşan POMEM - PMYO alımları öncesinde Haymanalı gençlerin spor mülakatına hazırlanması için Belediye bünyesinde Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından polislik ve MSÜ Parkur hazırlık kursu vermeye hazırlanıyor.
Hazırlanan kurs programı kapsamında, polislik ve MSÜ parkuruna uygun egzersizlerin yanı sıra genel kondisyon ve dayanıklılığı artırmaya yönelik çalışmalar yapılacak. Bu kurslar sayesinde Haymanalı gençler, sınavlara daha iyi hazırlanarak başarı şanslarını artırabilecekler.
Haymana Belediyesi tarafından yapılan duyuruya göre, 22 Nisan'da başlayacak olan kurs kayıtları, Kültür Merkezi içerisinde bulunan Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek. Kayıt işlemleri için gerekli belgelerin yanı sıra kurs programı ve detayları da katılımcılara aktarılacak. Kurs süresi boyunca, eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olan derslerin yanı sıra pratik uygulamalar da yapılarak gençlerin hazırlıkları en etkili şekilde tamamlanacak.
Haber: Yavuz ÇİFÇİ

"BELEDİYEDEN POMEM KURSU" HABERİNE YAPILAN YORUMLAR
BU HABERE YORUM YAPILMAMIŞTIR
BASIN İLAN KURUMU İLANLARI
GAZETEMİZ YAZARLARI
05-04-2024
Abdullah YALMAN
26-04-2024
Kenan KALAY
26-04-2024
Seyfullah YÜCEL
19-04-2024
Yavuz ÇİFÇİ
26-04-2024
Sıla BAKAÇ
26-04-2024
Aydın BENLİ
25-03-2022
HER HAFTA BİR KİTAP