HAYMANA GAZETESİ
Haymananın İlk ve Tek Siyasi Bağımsız Gazetesi

“ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ”

19-04-2024

Başkan Levent Koç, Haymana Belediyesi çalışanlarıyla düzenlenen toplantıda belediyenin mali durumunu daha şeffaf hale getirme kararı aldıklarını duyurdu.

9 günlük bayram tatilinin sona ermesinin ardından Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, Pazartesi günü Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda Haymana Belediyesi çalışanlarıyla bir araya geldi.
Haymana Belediyesi’nin mali durumu hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Koç, belediyenin mali durumunu daha şeffaf bir şekilde halka sunma kararı aldıklarını duyurdu.
Başkan Koç, yaptığı konuşmada, belediyenin bütçesi hakkında daha fazla bilgi vermek amacıyla önemli adımlar atacaklarını belirtti.
Bu kapsamda, Haymana Belediyesi’nin önceki dönemdeki aylık giderlerinin tablosunu çıkaracaklarını söyleyen Koç, bu bilgileri Haymanalılarla paylaşacaklarını duyurdu.  Bu gider tablosunu kendi döneminde de çıkaracaklarını belirten Koç, önceki dönemlerle kıyaslamalarda bulunulacağını aktardı.
"Tasarruf ilkemizden ödün vermeden çalışıyoruz" diyen Koç, her alanda tasarrufun önemine vurgu yaptı ve bu tasarrufun etkilerini herkesin hissedeceğini belirtti.
Ayrıca, her üç ayda bir belediyenin mali durumunu halkla paylaşacaklarını ve şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini vurguladı.Koç'un açıklamaları arasında, belediyenin yürüttüğü projeler hakkında da bilgi verildi. Özellikle, merkez kaplıca inşaatının durumu ve harcanan miktarlar hakkında detaylı bilgilerin halkla paylaşılacağı belirtildi.
Başkan Koç, konuşmasının sonunda çalışanlara kesinlikle siyaset yapılmaması konusunda uyarılarda bulunarak, herkesin görevini layığıyla yerine getirmesi gerektiğini söyledi.
Haber: Enes YILDIRIM

koc_toplanti koc_toplanti1

"“ŞEFFAF YÖNETİM ANLAYIŞIYLA HAREKET EDECEĞİZ”" HABERİNE YAPILAN YORUMLAR
BU HABERE YORUM YAPILMAMIŞTIR
BASIN İLAN KURUMU İLANLARI
GAZETEMİZ YAZARLARI
05-04-2024
Abdullah YALMAN
03-05-2024
Kenan KALAY
03-05-2024
Seyfullah YÜCEL
03-05-2024
Yavuz ÇİFÇİ
03-05-2024
Sıla BAKAÇ
26-04-2024
Aydın BENLİ
25-03-2022
HER HAFTA BİR KİTAP