HAYMANA GAZETESİ
Haymananın İlk ve Tek Siyasi Bağımsız Gazetesi

MİTİNG GİBİ BAYRAMLAŞMA

19-04-2024

Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, Cimcime Otel’in Bahçesinde kalabalık bir katılımla Ramazan Bayramı merasimi düzenledi.

Ramazan Bayramı’nın 1. günü olan Çarşamba günü Cimcime Sultan Termal Otel’de bayramlaşma töreni düzenlendi.
Haymana Belediye Başkanı Levent Koç ve birçok bürokratın katılımıyla gerçekleşen törene, Haymana halkı da büyük ilgi gösterdi.
Yoğun katılımın beklendiği törende, Cimcime Sultan Oteli'nin toplantı salonu hınca hınç doldu. Ancak, salonun kapasitesinin üzerinde katılım olunca, vatandaşlar salona sığmadı ve bayramlaşma ritüeli Belediye Başkanı Levent Koç’un yaptığı kısa konuşmanın ardından dışarıya taşındı.
Otel önünde bulunan alanda yapılan bayramlaşma ritüelinde uzun kuyrukların oluştuğu görülürken, vatandaşlar arasında samimi selamlaşmalar yapıldı.
Bayramlaşma törenine katılan Haymanalılar, birbirlerine bayram dileklerini ileterek, birlik ve beraberlik içinde bayram sevincini paylaştılar.
“RABBİM BİRLİKTELİĞİMİZİ DAİM ETSİN”
Bayramlaşma töreninde Haymanalı vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Levent Koç, burada kısa bir konuşma yaptı.
Katılım sağlayan vatandaşların bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Levent Koç, katılımın yoğun olmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.
Bu tablonun kendisini gururlandırdığını ve umutlandırdığını söyleyen Koç “ Rabbim birlikteliğimi daim etsin” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
BAYRAM BOYUNCA ZİYARETLERE DEVAM ETTİ
Cimcime Sultan Termal Otel’deki programın ardından Başkan Koç ve beraberindeki ekip bayramda mesailerine devam eden İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Haymana Devlet Hastanesi personellerine ziyaret gerçekleştirerek bayramlaştı.
Haymana Belediye Başkanı Levent Koç, bayram süresi boyunca dış mahallelerde bayram ziyaretlerine devam etti.
Haber: Hüseyin YILDIRIM

bayramlasma bayramlasma2 bayramlasma3 bayramlasma4 bayramlasma5 bayramlasma6 bayramlasma7 bayramlasma8 bayramlasma9 issizlik

"MİTİNG GİBİ BAYRAMLAŞMA" HABERİNE YAPILAN YORUMLAR
BU HABERE YORUM YAPILMAMIŞTIR
BASIN İLAN KURUMU İLANLARI
GAZETEMİZ YAZARLARI
05-04-2024
Abdullah YALMAN
03-05-2024
Kenan KALAY
03-05-2024
Seyfullah YÜCEL
03-05-2024
Yavuz ÇİFÇİ
03-05-2024
Sıla BAKAÇ
26-04-2024
Aydın BENLİ
25-03-2022
HER HAFTA BİR KİTAP